Ladopbygning

Kvalitetsløsning ved alle vores ladopbygninger

Vi påtager os gerne enhver opgave inden for ladopbygning, uanset hvorfra i landet du bor, og vi lægger stor vægt på kvalitet. Ved hver eneste opgave vi påtager os, så garanterer vi den absolut højest mulige kvalitet, og vi gør meget ud af at finde en løsning, stor som lille, der passer perfekt til den eller de transportopgaver, som du arbejder med.

Vi er specialister i fremstilling af letvægts ladopbygninger af aluminium, og vi kan levere løsninger i alle størrelser og mange forskellige styrker, så du kan fylde flere tons i ladet uden frygt for, at det ikke kan holde til det.

Overfladebehandlinger er også en af vores specialiteter inden for ladopbygning, hvor vi ved ladopbygning sørger for, at overfladen er glat og flot, så du får en løsning, du bliver glad for i mange år.

Kontakt os og hør mere om ladopbygning

Har du brug for en ladopbygning af højkvalitets aluminium? Så er vi de helt rette til at udføre opgaven. Vi har over 35 års erfaring, og vi hjælper kunder i hele landet med ladopbygninger. Kontakt os på telefon 98 24 19 11 i dag, og så kan vi aftale de nærmere detaljer.​​

Kontakt os for et tilbud på ladopbygning