Asfaltlad

Hos Jøni Aabybro ApS er vi specialister indenfor diverse former for ladopbygninger såsom asfaltlad. Med mange års erfaringen indenfor branchen ved vi, hvad der kendetegner god kvalitet. Vi sørger for, at vores kunder får de bedste produkter til de bedste priser. Du kan læse mere om vores asfaltlad lige herunder, hvor du kan få endnu mere information om ladets specifikationer og kvalitet.

Kontakt os for et tilbud på asfaltlad

Kvalitets asfaltlad med lang levetid

Asfaltlad fra Jøni er fremstillet i Hardox og Domexplader, der garanterer en lang levetid. Der er ikke noget værre en dårlig kvalitet, der skal udskiftes efter bare få år. Derfor er det værd at investere i vores Hardox og Domexplader, der med garanti kan holde mange år frem.

Vores nye konstruktion sikrer en isolering på 50-75 mm og derved kan der ikke opstår kuldebroer. Udvendig er den påklædt med sektionsopdelte rustfri poleret plader og ved skader skal der kun udskiftes en sektion og ikke hele siden. Konstruktionen sikret at de rustfri plader står skarpt og ensartet.  Efter overfladebehandling i kundens farver bliver alle hulrum som ikke er beskyttet, sprøjtet med en undervognsbehandling.

Det er vigtigt for både os, og vores kunder, at ladet selvfølgelig ikke ligger helt i den tunge ende af vægten. Derfor er vores asfaltlad med den nye konstruktion udviklet til at have en lav vægt, der stadig kan holde til alt det, et asfaltlad skal kunne holde til. Alle vores asfaltlad kommer med tilhørende presenning. Den kan leveres som isoleret eller som automatpresenning med det nye Easy Roll system med dobbelt motor for ens fremføring.

Easy Roll og Jøni asfaltlad er et perfekt miks

Easy Roll systemet er en helt igennem fantastisk opfindelse. Du bliver med garanti en endnu mere lykkelig vognmand, når du opdager, at du nu kan slippe for at kravle op og rulle presenningen på manuelt. Du kan blive siddende inde i førerhuset, hvorfra du kan betjene presenningen med en fjernbetjening. Meget nemmere og smartere bliver det ikke. Det er både tidsbesparende, og du slipper for at kravle rundt og sætte presenningen fast i alt slags vejr. Det nye Easy Roll system fungerer helt optimalt, og det går lynhurtigt. Med blot et enkelt klik og et par sekunders ventetid, og så er du klar til afgang. Easy Roll systemet er helt sikkert værd at investere i til dit asfaltlad.

Ingen kompromis med kvalitet eller kundeservice

Når du handler med Jøni er du altid i gode hænder. Vi garanterer altid den absolut højeste kvalitet, og vores dygtige medarbejdere arbejder benhårdt for at producere de bedste løsninger til alle vores kunde. Hos Jøni går vi meget op i høj kundeservice og en tæt kundekontakt. For os er det vigtigt, at vi er på samme linje som vores kunder. Så vi ved, hvad der rører sig både indenfor branchen, og hvad kunderne efterspørger. Vi vægter et godt samarbejde med vores kunder, hvor de altid kan være sikre på, at de får den bedste kvalitet på markedet, når de handler med Jøni

Den kvalitetsbevidste tilgang til vores produkter og services kan ses tydeligt ses i resultaterne. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, men til gengæld sikrer vi stadig vores kunder konkurrencedygtige priser. Et asfaltlad fra Jøni har en lang levetid, og netop dette gør, at du ikke behøver at finde lappeløsninger og erstatninger allerede efter få år. Ovenover kan du se et udvalg og eksempler på nogle af de mange forskellige muligheder, der er for asfaltlad. Du kan se eksempler med Easy Roll presenningsystemet, og du kan få en fornemmelse for de forskellige størrelser og former, som vi tilbyder her hos Jøni.

Få et godt tilbud på et asfaltlad i dag

Vil du gerne have et tilbud på et asfaltlad, så klik på den røde boks lige herunder. Her kan du udfylde dine kontaktoplysninger, og så kontakter vi dig med det bedste tilbud.

Sidder du tilbage med nogle spørgsmål angående hvilket asfaltlad, der passer bedst til dig, eller om det kan betale sig at investere i en Easy Roll presenning, så kontakt os endelig på telefon 98 24 19 11 eller skriv en mail til os jv@joeni-as.dk. Du kan enten skrive dine spørgsmål i kontaktformularen eller blot skrive en mail eller ringe i vores åbningstider. Vi tilbyder altid gratis og uforpligtigende vejledning til alle nuværende og potentielle kunder. Vi vil nemlig altid helst være sikre på, at I får bestilt den helt rette vare hjem, der passer perfekt til jeres behov og ønsker.  Så er du på udkig efter et nyt asfaltlad, er du havnet det helt rette sted. Vi glæder os til at samarbejde med dig, og vi er sikre på, at vi kan finde den helt rette løsning med et asfaltlad til dig.

Kontakt os for et tilbud på asfaltlad