Busskur

Der findes næsten ikke noget værre end at stå drivvåd i kulde, sne, slud og regn og vente på bussen. Det er måske tidligt om morgenen, man skal på arbejde eller i skole, og må vente i alt slags vejr på, at bussen kommer. De fleste danskere har oplevet sådan en morgen engang eller to. Det danske vejr er utilregneligt, og når snestormen eller det øsende regnvejr pludselig rammer, er der ikke meget at gøre. En ting, der kan hjælpe på, at morgenen ved busstoppestedet bliver bedre, er et busskur. Et busskur er et læ fra vind og vejr, og en ting som alle busrejsende sætter uendelig stor pris på i det danske vejr.
Busskure kan udstyres med solceller som sikrer at du er oplyst ved tilstedeværelse og en hjælp til bussen som kan se at der er personer derinde.

Kontakt os for et tilbud på busskur

Hos Jøni kan du købe busskur. Vi tilbyder hærværkssikre modeller, der kan holde til det meste. De er både sikre mod decideret hærværk, men samtidig kan de også holde det både de danske vintre i minusgræder og det øsende regnvejr i efteråret. Vores busskur er en vejrbestandig konstruktion, der er fremstillet af varmgalvaniseret stål. Du får altså et busskur i højeste kvalitet, der sikrer en lang levetid. Der er jo nemlig ingen, der gider at investere i et nyt busskur hvert andet år. Når du handler med Jøni får du altid langtidsholdbare løsninger, hvor kvaliteten er i top.

Har du nogen spørgsmål ang. opbygningen af busskurene, hvilket materiale det kan laves i, hvor hurtigt det kan leveres eller noget helt fjerde, så kontakt os allerede i dag. Vi har mange års erfaringen indenfor branchen, og derfor kan vi hjælpe dig, med at finde de helt rette løsninger på et busskur.

Du er velkommen til at ringe til os i vores åbningstider på telefonnummeret 98 24 19 11 eller du kan skrive en mail til jv@joeni-as.dk. Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig på vej. Vi glæder os til at samarbejde med dig, og vi garanterer dig, at du ikke fortryder en handel med Jøni. God kvalitet, lave priser og høj kundeservice – det er hvad, der kendetegner Jøni.