Fiskecontainer

På denne side kan du se et udvalg af vores produktioner af fiskecontainere. En fiskecontainer fra os kan selvfølgelig fås i flere forskellige størrelser efter dit behov, men vigtigst af alt, så er kvaliteten altid i top. Du kan se eksempler på, hvordan en fiskecontainer fra os kan se ud herunder.

Du kan også udfylde vores kontaktformular lige herunder, så kontakter vi dig med et tilbud på en fiskecontainer hurtigst muligt.

Kontakt os for et tilbud på fiskecontainer

Det er selvfølgelig essentielt, at en fiskecontainer er nemt at rengøre, og det er vores. De er glatte indvendig og korrosionsbestandige. Derudover kan vores fiskecontainere både tale saltvand samt alle former for syre – inkl. myresyre. Derudover gør vi en stor dyd ud af, at vores produkter skal være brugervenlige. Derfor er en fiskecontainer for os udviklet, så den er nem at tippe og nem at tømme. Samtidig er vores produkter fødevaregodkendt og de er vasketætte.

Fiskecontainer kan fremstilles i forskellige udførsler, som fastmontering, veksellad, kroghejs.  Tankene kan udstyres med ilt riste, ilt overvågning, beluftning af vandet, skylletank og fremstilles efter deres ønsker og behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om vores produkter. Du kan fange os på telefon 98 24 19 11 til en uforpligtende dialog. Ring i dag og lad os sammen få fundet en fiskecontainer, der specifikt passer til de ønsker og behov, I måtte have. Vi er leveringsdygtige i fiskecontainere af høj kvalitet og kan levere en til ethvert behov i hele Norden.

Har du nogen spørgsmål ang. specifikationerne af en af vores fiskecontainere, hvilket materiale det kan laves i, hvor hurtigt det kan leveres eller noget helt fjerde, så kontakt os allerede i dag. Med mange års erfaring i branchen har vi udviklet de bedste teknikker, og med et konstant fokus på kvalitet, kan vi hjælpe dig med at finde en løsning, der matcher dine behov.