Automatpresenning

Når man er lastbilchauffør, er man for det meste på farten. Det handler om at få fragtet diverse vare og produkter fra det ene sted til det andet, og det skal selvfølgelig helst gå så hurtigt som muligt. Derfor er det altid irriterende, når man skal bruge tid på andet end selve transporten. Det er irriterende når trafikken går i stå, når et dæk punkterer, men det er også irriterende at skulle bruge ekstra tid på presenninger. Det kan føles som spild af tid og ressourcer at have en ekstra mand, der hele tiden skal fastspænde og rulle en lastbil presenning. Derfor har vi hos Jøni udviklet en automatpresenning, Easy Roll, der er den perfekte løsning for dig, der ikke gider at bruge tid og kræfter på at få presenningen til at sidde ordentligt. Easy Roll har to motorer for en stabil rulning.

Kontakt os for et tilbud på automatpressening

Mød den nye lastbil presenning

En lastbil presenning er jo faktisk en fantastisk opfindelse. Den garanterer, at dit lad eller last ikke bliver våd. Og den hjælper med at holde lasten på plads under hele transporten. Dog kan en lastbil presenning til tider være nærmest umulig at håndtere. Mange lastbilchauffører har nok oplevet at kæmpe med at få deres presenning til at sidde korrekt på deres lad. Det tager en masse tid, der kunne være brugt meget bedre. Derfor har vi udviklet en automatpresenning til alle vores kunder.

Vi har også en presenning til din lastbil

En automatpresenning giver hurtig afdækning af dit lad. Du behøver aldrig mere at bekymre dig om, hvorvidt din lastbil presenning sidder tæt og stramt. Hos Jøni laver vi nemlig automatpresenninger, der passer perfekt til dit lad. Uanset hvilken størrelse lad, du transporterer, kan vi lave den perfekte løsning til dig. En automatpresenning fra Jøni lukker tæt hver eneste gang, og så er du nu fri for at kæmpe med en stor lastbil presenning, der kræver alverdens tid at få sat ordentlig fast på ladet. Den helt fantastiske fordel med en automatpresenning er ikke overraskende, at du ikke længere skal bruge tid og kræfter på at lukke en almindelig presenning til. Det hele bliver nemlig styret automatisk gennem en fjernbetjening. Med en automatpresenning kan du med blot et enkelt klik lukke presenning over dit lad. Tæt, stramt og godt fast hver eneste gang.

En automatpresenning i højeste kvalitet

Du er altid i gode hænder, når du handler med Jøni. Vores dygtige medarbejdere har mere end 35 års erfaring indenfor branchen, og netop derfor kan vi altid garantere solide og gode resultater. Det skal kunne betale sig at investere i god kvalitet. Derfor vægter vi god kvalitet højt og fornuftige priser højt. En lastbil presenning skal gerne holde i mange år, og derfor er alle vores presenninger udviklet i det bedste materiale af højeste kvalitet.

Hos Jøni har vi udviklet vores ekspertise fra den almindelige lastbil presenning til automatpresenningen. Det giver vores kunder bedre muligheder for at transportere deres lad nemt og hurtigt. Vi tilbyder vores hjælp i forbindelse med fremstilling af automatpresenninger til alle kunder i landet. Naturligvis med garanti på den højeste kvalitet på markedet. Vores mange års erfaring gør, at du altid kan regne med os. Vi leverer den solide kvalitet,  som vi er kendte for i samarbejde med Nordjysk Presenning. Når du handler med Jøni får du altid god kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Overlad dit lad og din presenning til os

Vi giver dig et tilbud, der passer lige præcis til den presenning, du har brug for. Så kunne du godt tænke dig en automatpresenning, så du kan spare tid hver gang, du har fyldt dit lad op, så slå endelig på tråden. Uanset hvor du befinder dig i landet, er vi klar til at levere automatpresenninger i aller højeste kvalitet. Øverst på denne side kan du se eksempler på nogle af vores tidligere produktioner af automatpresenninger. Hos Jøni fremstiller vi lastbil presenninger til en lang række forskellige lad. Det er dog ikke kun lad, vi har ekspertise med. Vi arbejder også med kvalitetsløsninger inden for lastbil presenninger. Vi kan levere en automatpresenning til alle typer af lad og i forskellige styrker, alt efter hvad du har brug for, og hvad du transporterer af gods.

En lastbil presenning er et essentielt værktøj, når man skal transportere gods. Hos Jøni er vi klar til at hjælpe dig på vej til en endnu bedre, smartere, billigere og hurtigere løsning.

Vil du vide mere?

Har du lyst til at høre mere om de mange fordele ved automatpresenninger, så kontakt os allerede i dag. Vi er altid klar til en ganske gratis og uforpligtende samtale med både nuværende og potentielle kunder. Er du vant til at bruge en almindelig lastbil presenning, kan man sagtens have mange spørgsmål til denne nyere model. En automatpresenning er utrolig let at håndtere, og det hele kan klares vha. en lille fjernbetjening. Giv os et kald på 98 24 19 11 eller skriv en mail til jv@joeni-as.dk, hvis du gerne vil høre mere om vores automatpresenninger.

Kontakt os allerede i dag, og så finder vi den bedste løsning til dig og din lastbil.