Specialcontainere

Hos os kan du finde et stort udvalg af specialcontainere. Specialcontainere er lavet til diverse forskellige lejligheder, og vi har udviklet specialcontainere, så de bedst muligt kan opfylde alle de forskellige behov, vores kunder måtte have. Du kan både finde dumperlad, letvægtscontainere og sneglecontainere her hos Jøni. Du kan læse mere om de forskellige typer, samt de billeder af modellerne lige herunder. Alle specialcontainere er lavet i gode materialer, der tilbyder den højeste kvalitet til vores kunder. Bliv klogere på vores mange modeller, og find ud af, hvilke specialcontainere, der passer bedst til dig og dine behov.

Hos os kan du finde nogle af de bedste dumperlad på markedet. Både i svær og let. Dumperlad er det stærkeste lad på markedet, og kan altså holde til lidt af hvert. Ladet er fremstillet af Hardox 450 stål i 4-12 mm. Et dumperlad er perfekt til dig, der har brug for et solidt og stærkt lad, der kan trække og transportere selv de tungene objekter. Vores dumperlad er fuldsvejset både indvendigt og udvendigt, for at sikre den bedste kvalitet og en længere levetid for ladet. Med et dumperlad har du også mulighed for at få dette leveret med en automatbagsmæk, så du ikke kan gøre andet, end at trykke på en enkel knap. Du kan se eksempler på dumperlad lige herunder, hvor vi har samlet et udvalg af vores fantastiske sortiment.

 

Letvægtscontainer

Den stærkeste og letteste opbygning på markedet.

fremstillet i f.eks. søvandsbestandigt aluminium eller Hardox 450 stål.

Containeren er specielt egnet til korn, foder og gødning.

25m³ container fra 1450 kg.

Kontakt os for et tilbud på letvægtscontainer

Sneglecontainer

Sneglecontainer tilpasses efter ønsker og behov, laves også i rustfrit stål.

Sneglecontainer bruges af kraftvarmeværker over hele landet.

Kontakt os for et tilbud på sneglecontainer

Har du nogen spørgsmål til de enkelte specialcontainere, kan du altid kontakte os på telefon eller du kan skrive os en mail. Vi tilbyder altid 100 procent gratis vejledning, og vi svarer med glæde på alle dine spørgsmål. For os er det vigtigt, at vores kunder får de rette specialcontainere hjem, der passer lige præcis til deres ønsker og behov. Derfor er vi altid klar til at guide jer igennem vores produkter, så vi kan finde den helt rette løsning til dig.