Pendellad

Pendellad med aluside og hydraulisk betjening

Hos Jøni Aabybro tilbyder vi en bred vifte af forskellige typer af pendellad i hele Danmark.​ Vores løsninger er lavet med en hel aluside, og kan åbnes helt ned til lodret. Ladet kan betjenes hydraulisk og kan desuden udrustes med automatbagsmæk.​ Pendellad er blandt andet ideel at anvende til palle- og entreprenørkørsel.

God kvalitet i vores pendellad

Vi lægger hos Jøni Aabybro meget stor vægt på altid at sikre kvaliteten af vores produkter. Vi går aldrig på kompromis med materialerne, og det gør, at du som kunde hos os altid kan være stensikker på, at du i forbindelse med køb af et pendellad vil få et glimrende produkt i en stærk og solid kvalitet.

Skræddersyet løsning med pendellad specifikt til dine behov

Pendellad er i tidens løb blevet produceret i en række forskellige modeller, og det betyder, at du som kunde den dag i dag har rig mulighed for at finde en løsning, som specifikt passer til netop dine behov. Jøni Aabybro hjælper gerne med at skræddersy den helt rigtige løsning, som passer bedst til netop dig.

Vi udarbejder dig naturligvis gerne et helt uforpligtende tilbud på et pendellad, som lever op til netop de kriterier, som du måtte have.

Få et uforpligtende tilbud på et pendellad i dag

Hvis du er interesseret i at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på et pendellad, som passer til netop dine behov, er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at ringe os op på telefon 98 24 19 11 til en uforpligtende snak omkring, hvordan vi kan skræddersy en løsning, som passer nøjagtigt til netop dine ønsker og behov.

Kontakt os for et tilbud på pendellad